Tjedni horoskop 14 tjedan travanj / april

Ovan: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ćete biti u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će vam doneti materijalnu korist. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje pružiće vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju i koja bi mogla da se pokaže kao idealan partner na duže staze. Sa tom osobom možete naći razna zajednička interesovanja, a ona će umeti i da vam pruži emotivnu sigurnost. POSAO: Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja i ojačaće vaša moć oslanjanja na sebe samog u donošenju važnih odluka. ZDRAVLJE: Potrebne su vam vežbe za poboljšanje fizičke kondicije.

Bik: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ćete jedno drugome pružati podršku i oslonac u rešavanju svega što je važno za skladno funkcionisanje vaše veze. Imaćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. U drugoj polovini nedelje osećaćete potrebu za više intimnosti u odnosu sa partnerom, što ćete biti u prilici i da ostvarite. Pojačaćete međusobno poverenje i jedno drugom ćete poveriti neke stvari koje nikome drugome ne biste rekli. POSAO: U mogućnosti ste da rešite veći deo vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizujete vašu finansijsku situaciju. Vreme je pogodno za finansijska udruživanja. Veću sumu novca mogli biste dati na pozajmicu sa kamatom. ZDRAVLJE: Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Blizanci: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje pružiće vam se mogućnosti da unesete kvalitetne promene u vaš odnos sa voljenom osobom. Predstavite vaše predloge svom partneru. Zajedničkim angažovanjem uspećete da vašu vezu podignete na viši i kvalitetniji nivo. U drugoj polovini nedelje umećete da svom partneru pružite emotivnu stabilnost i da udovoljite njegovim potrebama i željama. Preuzećete više inicijative u ostvarivanju zajedničkih planova. POSAO: U mogućnosti ste da sa većim firmama stabilizujete poslovne odnose. Ukoliko započnete novu saradnju, to će biti dugoročni vid saradnje i doneće vam dosta koristi u bližoj budućnosti. ZDRAVLJE: Pridržavate se zdravog načina ishrane i radite fizičke vežbe za održanje linije i kondicije.

Rak: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje imaćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. U tom pogledu ćete se odlično razumeti sa partnerom i zajedničkim angažovanjem nalazićete originalne metode za ostvarivanje zajedničkih ciljeva koje će vas dovesti do željnih ostvarenja. Jedno drugoga ćete podsticati na plodno razmišljanje. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje mogli biste ući u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao. POSAO: Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju, kako poslovnog tako i stambenog prostora, imaćete sreće sa arhitektima i dizajnerima, a takođe i bilo kojim poslovima koji obuhvataju ove dve oblasti. ZDRAVLJE: Vreme je pogodno za bavljenje sportskim aktivnostima.

Lav: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje biće vam potrebno više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. U drugoj polovini nedelje vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom drugačijeg kulturnog porekla, sa kojom biste mogli započeti ljubavnu vezu koja ima sve izglede da bude na duge staze, čvrsta i stabilna. To bi lako mogao biti jedan Bik. POSAO: Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje, a mogli biste i da dobijete bolje radno mesto. ZDRAVLJE: Vitalnost vam je u usponu.

Devica: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bićete posvećeni rešavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova, što će vam ići od ruke bez teškoća. U drugoj polovini nedelje gotovo u svemu ćete se razumeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Umećete da svom partneru pružite emotivnu sigurnost i podršku u svemu gde mu je to potrebno. Vaša međusobna komunikacija biće skladna i dinamična. POSAO: Isplatilo bi vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vreme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine. Na taj način možete stabilizovati svoje materijalno-finansijsko stanje na dugoročni period. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja.

Vaga: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnosti i oko toga ćete umeti da se dogovorite. U drugoj polovini nedelje ostvarićete više emotivne stabilnosti u odnosima sa partnerom. Ukoliko ste duže vremena u skladnoj emotivnoj vezi, ova nedelja vam je idealna za sklapanje braka, jer će se u tom slučaju vaš brak pokazati skladan, plodan i trajan. Ako ste u braku, bićete veoma privrženi partneru. POSAO: Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati vašu saradnju sa poslovnim partnerima. U mogućnosti ste i da uspešno okončate aktuelne poslovne pregovore. ZDRAVLJE: Uglavnom ste stabilnog zdravlja.

Škorpija: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje ćete uneti kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Dobro ćete se razumeti sa partnerom u svemu. U drugoj polovini nedelje vaš partner i vi bićete u prilici da ostvarite neke dugoročne zajedničke planove. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao. POSAO: Vreme je pogodno za preduzimanje konstruktivnih akcija u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja u velike poslovne poduhvate, posebno ukoliko ste već ranije nešto slično imali u vidu. ZDRAVLJE: Bićete odličnog zdravlja.

Strelac: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ćete pronaći nova zajednička interesovanja čime ćete uneti svežinu u vašu vezu. U drugoj polovini nedelje pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu ako ste slobodni. Mogli biste upoznati osobu koja prema vama ima poštene i ozbiljne namere i koja može da vam pruži emotivnu sigurnost. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja. POSAO: Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku. Uspeh i dobitke možete ostvariti kroz poslove koji zahtevaju smisao za stukturu. ZDRAVLJE: Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Jarac: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite, jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije. I vaši porodični odnosi će skladno funkcionisati. U drugoj polovini nedelje vaši porodični odnosi će se odvijati skladno i ostvarićete neke zajedničke planove. Umećete da kod vaših najbližih produbite međudobno poverenje. POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi su ostvarivi, pa je pravo vreme da se time pozabavite. Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine. ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja, kao i više kretanja.

Vodolija: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vašem partneru i vama biće potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se dopunjavati u unapređivanju vašeg zajedničkog života. U drugoj polovini nedelje pružiće vam se pogodnosti za ulazak u skladnu emotivnu vezu na duže staze, koja se može pokazati značajnom za vaš ljubavni život i koja bi se čak na kraju mogla završiti brakom. To može da bude sa ozbiljnom i uglednom osobom intelektualnog tipa. POSAO: Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija. Vreme je pogodno i za razradu nekih poslovnih planova koji većim delom obuhvataju i finansijske konstrukcije, u čemu ćete imati dragocenu pomoć vaših saradnika ili jedne prijateljice. ZDRAVLJE: Dobrog ste i stabilnog zdravlja.

Ribe: LJUBAV: U Ako ste slobodni, u prvoj polovini nedelje moguće je neočekivano poznanstvo sa osobom finih manira. U drugoj polovini nedelje ostvarićete željenu stabilnost u odnosima sa partnerom i članovima porodice. Umećete da udovoljite potrebama voljene osobe i da pokažete koliko cenite svog partnera, pružajući mu znakove pažnje. Bićete raspoloženi da svom partneru poklonite nešto zaista vredno. Vreme je pogodno za useljenje u novi stan. POSAO: U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju, kao i da sklopite dugoročan posao, što bi vam donelo stabilnost na finansijskom planu. Poseban uspeh možete ostvariti u monetarnim oblastima, kao i ulaganjem u oblasti inžinjeringa. ZDRAVLJE: Odličnog ste i stabilnog zdravlja.

Sidebar