Tjedni horoskop

Tjedni horoskop 26 tjedan lipanj / jun

MUDROST TJEDNA: DANAS je jedino vrijeme u mojim rukama. Za sutra još ne znam ništa. Jučerašnji dan već je potonuo u vječnost. Jednakom snagom moramo isključiti prošlost i budućnost. Budućnost je danas. Ne brinite se za sutrašnji dan!Jedna engleska poslovica kaze: “Ne prelazi preko mosta, dok ne dođeš do njega.” činiti. Moramo imati pred očima… read more »

Tjedni horoskop 25 tjedan lipanj / jun

MUDROST TJEDNA: Budi dobar prema samom sebi. Biti dobar prema drugima čovjek osjeća kao potrebu i kao zajtkev društva, a tko nas podsjeća da sami sebi budemo dobri? Mozemo li nahraniti tuđa gladna usta, ako ništa nemamo za staviti u naša?. Čovjek mora naučiti da sve na ovom svijetu počinje od njega samoga, pa tako… read more »

Tjedni horoskop 24 tjedan lipanj / jun

Ribe: LJUBAV: Tokom prve polovine tjedna vi ćete žariti i paliti svom snagom. Bit ćete iznimno strastveni, zavodljivi, predani ljubavi i svemu što ide uz to. Ponekad ćete i pretjerivati s emocionalnošću, ali bit ćete sretni. Drugi dio mjeseca donosi mirnije okolnosti po vaš privatni život, te potrebu da stečene pozicije učvrstite. POSAO: Pred vama… read more »

Tjedni horoskop 23 tjedan lipanj / jun

Ribe: LJUBAV:  Konačnose otvaraju novi horiznosti na vašem emocionalnom životu. Neke ribe ce trebati pokazivati više tolerancije u partnerskim odnosima koji dosad dominirali veliki nered. Razumijevanje obje strane i da će biti ispunjen čistim novim emocijama. Ako ste tek počinje novu temu da se usredotoče na sadašnjem odnosu i uložiti malo više truda u zajednici…. read more »

Tjedni horoskop 21 tjedan svibanj / maj

Ovan: LJUBAV: U prvoj polovini nedelje ćete nalaziti načina da vaše ideje i životna gledišta uskladite sa partnerovim. Bićete spremni da preuzmete inicijativu za bolju organizaciju vašeg zajedničkog života, posebno ako ste u braku. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje moguć je susret i poznanstvo sa potencijalnim partnerom, kao i za početak veoma skladne… read more »

Sidebar