Tjedni horoskop 49 tjedan prosinac / decembar

Ovan:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje dogodice vam se znacajne promene u odnosu sa partnerom, ali ako zelite da te promene budu konstruktivne i donesu vam napredak i bolji sklad, neophodno je da izbegavate posesivnost i ljubomoru, kao i preterane zahteve prema partneru. U drugoj polovini nedelje u odnose sa voljenom osobom unecete vise intime, kako bi vasa veza skladno funkcionisala. Moguc je neocekivani susret koji u vama moze probuditi strasti.
POSAO: Svoje znanje i sposobnosti koristicete za pomoc drugima i bicete otvoreni za saradnju. Dobitke mozete ostvarivati kroz udruzivanje materijalno-finansijskih sredstava, putem osiguranja i putem kamata.
ZDRAVLJE: Bicete opusteni i fizicki i mentalno, sto ce vase zdravlje ciniti stabilnijim.

Bik:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bice pojacana vasa strasvenost. Ipak, budite pazljivi, jer biste mogli da udete u avanturu koja vam osim fizickog zadovoljstva ne bi donela ono sto ocekujete na ljubavnom planu. Ako imate stalnog partnera, potrebno je da budete emotivno otvoreniji na njegove potrebe. U drugoj polovini nedelje sa partnerom cete voditi vazne razgovore o mnogim stvarima sto su bile donedavno zapostavljene u vasem odnosu.
POSAO: Dobro cete se pokazati u zajednickom poslu sa poslovnim partnerima, a mogli biste i da sklopite unosan poslovni ugovor koji bi vam mogao doneti dosta koristi i velike dobitke u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Prijale bi vam fizicke vezbe i sportske aktivnosti.

Blizanci:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje doci ce do promena u vasem nacinu prihvatanja paznje, ljubavi i naklonosti u ljubavnim vezama. Bicete skloni ljubomori i manipulaciji osecanjima svog partnera. To bi moglo dovesti do emotivnog udaljavanja izmedu vas i voljene osobe. U drugoj polovini nedelje moguca su neocekivana, ali prijatna iznenadenja od strane vaseg partnera. Kvalitetno cete poboljasti vasu emotivnu vezu kroz zajednicke aktivnosti.
POSAO: Tragacete za nacinom za unapredivanje vaseg poslovanja, kroz nalazenje boljih i kvalitetnijih metoda rada, sto biste lako mogli da pronadete i iskoristite u praksi. U tom slucaju cete sasvim sigurno ostvariti napredak na poslovnom planu.
ZDRAVLJE: Bicete odlicnog zdravlja.

Rak:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje ako imate neku simpatiju, posebno ako se znate kroz posao, budite pazljivi i ne zalecite se. Avantura je moguca, ali nesto vise od toga je tesko ostvarivo. Ako imate stalnog partnera, potrudite se da se bolje emotivno uskladite. U drugoj polovini nedelje mogli biste upoznati osobu sa kojom biste mogli naci mnogo zajednickih interesovanja. Veza sa tom osobom bi se mogla pokazati skladnom, ali i pomalo nepredvidivom.
POSAO: Nalazicete nova zadovoljstva u vasem poslu i zauzimacete nova gledista i stavove koja ce biti naprednija i pozitivnija od dosadasnjih. U svoj nacin rada unecete nove metode, koje ce vam omoguciti da postizete bolje rezultate.
ZDRAVLJE: Potrebne su vam fizicke vezbe.

Lav:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje morate paziti da budete prijemcivi na znakove ljubavi i paznje od strane voljene osobe, jer cete osecati potrebu za povlacenjem od bliskog odnosa. To vas moze doneti promenljivo raspolozenje, koje ce varirati od usiljene ljubaznosti do impulsivnih reakcija, sto bi vaseg partnera moglo da povredi. U drugoj polovini nedelje naci cete pravi nacin da se sa voljenom osobom uskladite po pitanju medusobnih zelja i ocekivanja.
POSAO: Vreme je pogodno za kupovinu novih sredstava za rad, kao i za uredivanje vaseg radnog okruzenja. Takode, ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalazenjene zaposlenja, kao i za promenu radnog mesta.
ZDRAVLJE: Zdrava i pravilna ishrana je veoma vazna za vase zdravlje.

Devica:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje potrebno je da budete prijamcivi na potrebe vaseg partnera i da se potrudite da se emotivno uskladite. Razmatracete vazne zajednicke odluke, a neke od njih cete i uspesno ostvariti. U drugoj polovini nedelje cete nesto znacajno promeniti u vasem emotivnom odnosu, sto ce kvalitetno poboljsati vasu vezu. Vas partner i vi cete se vise nego inace medusobno druziti i nalazicete nova zajednicka interesovanja.
POSAO: Pocecete da razmisljate na pozitivniji nacin i imacete pojacanu intelektualnu inspiraciju. Mogucnosti za ostvarenje boljeg uspeha i napretka pruzace vam se u oblastima komunikacija, saobracaja i izdavastva.
ZDRAVLJE: Vasim plucima je potrebno vise kiseonika.

Vaga:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje cete sa voljenom osobom razmatrati vazne zajednicke planove i nastojacete da promenite ono sto ne valja u vasem zajednickom zivotu, posebno na emotivnom planu. Pri tome izbegavajte ishitrene izjave, jer biste u protivnom mogli prouzrokovati nesuglasice umesto konstruktivnih promena. U drugoj polovini nedelje ideje koje duze vremena imate o poboljsanju vase emotivne veze mozete uspesno sprovesti u delo.
POSAO: Bicete proracunati i vesti u rukovanju novcem. Optimisticki cete posmatrati vase poslovne planove i obaveze. Pratice vas sreca na finansijskom planu i pruzace vam se prilike za ostvarivanje znacajnih dobitaka.
ZDRAVLJE: Vitalnost vam je u usponu i otporniji ste na bolesti.

Škorpija:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vas ocekuju vazne promene u odnosu sa voljenom osobom, pod uslovom da se potrudite da se emotivno uskladite. To vam nece biti lako jer cete biti izuzetno osetljivi. U drugoj polovini nedelje mozete imati romansu sa jednom osobom koja se po necemu izdvaja od ostalih, a bas to po cemu se izdvaja ce vas najvise i privuci. Ako imate stalnog partnera, unecete kvalitetne promene u vasu vezu i odlicno cete se slagati.
POSAO: Imacete jasne ciljeve, osecacete pojacanu potrebu za napretkom i bicete motivisani da ulazete vise napora u sve ono sto radite. Tragacete za konstruktivnijim i efikasnijim nacinima za postizanje planiranih ciljeva i naci cete ih.
ZDRAVLJE: Vitalnost vam je u porastu.

Strelac:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje cete promeniti neke stvari sto ometaju sklad u odnosima sa partnerom. Ipak, morate biti pazljivi u svom pristupu partneru, kako bi te promene mogle zaista da budu nabolje. U drugoj polovini nedelje cete slobodno vreme provoditi u krugu porodice. Pruzice vam se i povoljne sanse da neocekivano resite vazne porodicne stvari koje ce vam omoguciti skladnije odnose sa najblizima. Vas partner ce vam pruzati podrsku u svemu.
POSAO: Bicete kreativni u svom radu. Vas osecaj za lepotu doci ce do pojacanog izrazaja, sto je posebno vazno ukoliko se bavite umetnickim zanimanjem. Takode cete postici vise uspeha ako se bavite poslovima vezanim za psihologiju i filozofiju.
ZDRAVLJE: Bicete otporniji na stres.

Jarac:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bicete skloni ulasku u ljubavne avanture. Cak i ako imate stalnog partnera, mozete biti privuceni nekom drugom osobom, pa napraviti “izlet” izvan vase veze. Ipak, bilo bi dobro da izbegavate nepromisljene postupke ako imate partnera, jer bi to moglo ugroziti vasu vezu. U drugoj polovini nedelje unosicete iznenadne, ali konstruktivne promene u odnose sa partnerom. Naci cete nacin da unesete vise sklada u vasu emotivnu vezu.
POSAO: Dobici ce vam dolaziti kroz poslove koji zahtevaju timski rad, kroz saradnju sa kulturnim i obrazovnim organizacijama, kao i sa inostranstvom. Ako zapocnete posao sa jednim prijateljem, to vam se u buducnosti moze visestruko isplatiti.
ZDRAVLJE: Bicete stabilnog zdravlja.

Vodolija:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bicete emotivno osetljivi i nestabilni. Necete umeti da primite paznju i ljubav vaseg partnera. Neophodno je da se potrudite da se emotivno uskladite. Ukoliko vam to uspe, vasa veza ce se promeniti nabolje i bicete privrzeniji jedno drugome. U drugoj polovini nedelje kroz ispoljavanje vasih istinskih vrlina, vasa emotivna veza ce odjednom dobiti na kvalitetu. Uspecete da prevazidete neke nesuglasice od ranije.
POSAO: Pruzice vam se izvanredne prilike za napredak u karijeri i za sticanje nekih priznanja, posebno onih od strane javnosti. Dobro cete se pokazati ako se bavite privatnim poslom, kao i ugostiteljstvom ili prehrambenom industrijom.
ZDRAVLJE: Praktikujte vezbe za kicmu, kako biste se bolje osecali.

Ribe:
LJUBAV: U prvoj polovini nedelje neki vasi pogledi na zivot i ljubav ce se promeniti iz korena. Oslobodicete se nekih starih sablona i pocecete da koristite nove u svom odnosu sa partnerom. Ipak, cinite to postupno, kako ne biste imali u pocetku komplikacija dok se vas partner ne privikne na nove momente u vasoj vezi. U drugoj polovini nedelje cete partnera zainteresovati za neke vase ideje. Razgovaracete o nesvakidasnjim temama i ucvrsticete sklad u vasoj vezi.
POSAO: Ovaj period vam je pogodan za upisivanje strucne specijalizacije. Ukoliko ste planirali poslovno putovanje ocekuje vas uspeh. Takode vas ocekuje uspeh i u poslovima uvoza i izvoza robe, kao i kroz svaki vid saradnje sa inostranstvom.
ZDRAVLJE: Bicete dobrog zdravlja.

Sidebar