Mart-Ožujak

Dnevni horoskop 31 ožujak/mart

  Ribe: Imate dovoljno hrabrosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na Vaš poslovni status. Trebate pokazati i određene diplomatske manire u poslovnim susretima. Ukoliko Vam je stalo da utječete na partnerovo mišljenje, upotrijebite »malo lukavstvo« kako biste djelovali dovoljno uvjerljivo. Važno je da u… read more »

Dnevni horoskop 30 ožujak/mart

Na danasnji dan rodjeni su: Celine Dion, Mario Ančić, Eric Clapton 30.ožujak je dan na koji imendan slave osobe s imenima: Kvirin; Vlatko u ime Horoskopedije, čestitamo. Ribe: Sunce na nultom stupnju vašeg znaka u napetom aspektu sa Mjesecom donosi mogućnost energičnog rješavnja problema koji se tiču svega što posjedujete, bilo da se radi o… read more »

Dnevni horoskop 29 ožujak/mart

Na danasnji dan rodjeni su: Katarina Radivojević, Dolores Lambaša,Elle Macpherson Ribe: Veoma ste društveni i rado viđeni u nekom novom društvu, naročito ako odnedavno radite na novom radnom mjestu. Ako ste mladi, s roditeljima možete napraviti dogovor u vezi posla koji ćete možda i svi zajedno raditi ili ćete očekivati da financiraju vaš projekt. Moguća… read more »

Dnevni horoskop 28 ožujak/mart

Na danasnji dan rodjeni su: Lady Gaga, Ana Rukavina, Maksim Gorki 26.ožujak je dan na koji imendan slave osobe s imenima: Priska; Sonja; Polion u ime Horoskopedije, čestitamo. Ribe: Povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka. Venera, planet ljubavi ulazi u vaš znak, tu su Sunce, Uran, Mars i sve planete u dobrom aspektu s… read more »

Dnevni horoskop 27 ožujak/mart

Na danasnji dan rodjeni su: Dubravka Ugrešić, Ivan Rabuzin, Mariah Carey 27.ožujak je dan na koji imendan slave osobe s imenima: Lidija; Rupert; Lada u ime Horoskopedije, čestitamo. Ribe: Sunce na nultom stupnju vašeg znaka u napetom aspektu sa Mjesecom donosi mogućnost energičnog rješavnja problema koji se tiču svega što posjedujete, bilo da se radi… read more »

Sidebar