Januar-Siječanj

Dnevni horoskop 30 siječanj/januar

Ovan: Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje. Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos. Sugestija: Potrudite se da… read more »

Dnevni horoskop 25 siječanj/januar

Ovan: Vasi poslovni postupci ili nacin razmisljanja, potvrdjuju uvazavanje i pozitivnu ulogu koju imate u drustvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na Vasu okolinu, ocekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podseti na osnovna »pravila« zajednickog zivota, posebno kada delujete suvise zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog… read more »

Dnevni horoskop 24 siječanj/januar

Ovan: Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u povoljnoj poziciji. Vazno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradnickim krugovima. Ugledajte se na jednu uspesnu osobu. Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima, budite dovoljno mastoviti i priustite svom partneru poseban »ljubavni tretman« kakav i… read more »

Dnevni horoskop 23 siječanj/januar

Ovan: Na žalost Vaša priča ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na različite saradnike. Imate dobru teoriju, ali izostaje podrška i saglasnost oko formulacije zajedničkih interesa. Sačekajte da se okolnosti promene u Vašu korist. Delujete ćudljivo, nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje i namere pred osobom koja Vas dobro poznaje. Emotivna podršaka je uvek dragocena. Bik:… read more »

Dnevni horoskop 22 siječanj/januar

Ovan: Delujete zadovoljno ostvarenim rezultatima i pretendujete na nove ciljeve. Važno je da pravilno analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni kako biste procenili svoje interese. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Osećate potrebu za dominacijom. Ali, emotivnu hamoniju nije moguće ostvariti bez partnerovog direktnog uticaja na tok zajednickih dogadjaja. Bik: Nemojte dozvoliti da Vas različite… read more »

Sidebar