Februar-Veljača

Dnevni horoskop 27 veljača/februar

Ovan: Ocekujete pozitivan odgovor ili odredjeno priznanje za svoj rad. Ali, do Vas dopiru neodredjeni komentari i necije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponasanje i pogresnu odluku. Voljena osoba ocekuje da dosledno ispunite svoja obecanja. Tesko Vam je da uskladite sve zajednicke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete. Bik: Ukoliko Vas… read more »

Dnevni horoskop 26 veljača/februar

Ovan: Vazno je da sacuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte stedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava Vasa ocekivanja, ali ni Vasi saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog necijeg sudljivog ponasanja ili odsutnosti. Bik: Ne verujete previse u neciju… read more »

Dnevni horoskop 25 veljača/februar

Ovan: Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist. Važno je da definišete svoje poslovne prioritete. Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu, nema razloga da se… read more »

Dnevni horoskop 24 veljača/februar

Ovan: Očekuju Vas neke naporne obaveze, na žalost okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa osobom koja ima drugačije interese, razmislite o kompromisnoj varijanti. Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu izmedju glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja…. read more »

Dnevni horoskop 23 veljača/februar

Ovan: Pokušavate da se oslobodite od nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuce okolnosti. Stalo Vam je da odlozite susret sa osobom, koja od Vas očekuje konkretne odgovore ili odredjeni ustupak u poslovnoj saradnji. Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži. Uskladite svoje misli i osećanja. Bik:… read more »

Sidebar