Mjesečni horoskop

Mesečni horoskop za jun/lipanj

Ovan: U prvoj polovini meseca učinite sve kako bi voljenoj osobi stavili jasno do znanja da vam je stalo do nje. Oni koji pak nisu u vezi ili braku, trebalo bi više vremena da provode napolju, jer će na taj način imati veće šanse da upoznaju neku novu osobu koje se vrlo lako može pretvoriti… read more »

Mjesečni horoskop za svibanj/maj

Ribe: Kad tražite savjet, razmislite o mogućnosti njegova prihvaćanja. LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati u užem krugu voljenih, mada zbog narasle napetosti nećete pokazivati dovoljno takta. Katkad se prikazujete lošijom osobom  nego što to ima smisla. Pripazite na izjave kako ne bi nepotrebno zaoštrili odnose s  ukućanima. POSAO : Sklonost čestim promjenama raspoloženja poticat će… read more »

Mjesečni Horoskop za travanj/april

OVAN:  Posao: Mada na prvi pogled zvuči pomalo nelogično, Ovnovima će bolje razdoblje u travnju nastupiti istom onda kada Sunce napusti njihov znak i prijeđe u Bika. Naime, tada će Sunce formirati korisne aspekte sa Marsom i Plutonom, a Merkur, kao domaćin Marsa biti će jak upravo u Ovnu. Takva situacija predstavljati će pravo dobrodošlo… read more »

Dnevni horoskop 31 ožujak/mart

  Ribe: Imate dovoljno hrabrosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na Vaš poslovni status. Trebate pokazati i određene diplomatske manire u poslovnim susretima. Ukoliko Vam je stalo da utječete na partnerovo mišljenje, upotrijebite »malo lukavstvo« kako biste djelovali dovoljno uvjerljivo. Važno je da u… read more »

Dnevni horoskop 30 ožujak/mart

Na danasnji dan rodjeni su: Celine Dion, Mario Ančić, Eric Clapton 30.ožujak je dan na koji imendan slave osobe s imenima: Kvirin; Vlatko u ime Horoskopedije, čestitamo. Ribe: Sunce na nultom stupnju vašeg znaka u napetom aspektu sa Mjesecom donosi mogućnost energičnog rješavnja problema koji se tiču svega što posjedujete, bilo da se radi o… read more »

Sidebar