Mesečni horoskop za jun/lipanj

Ovan: U prvoj polovini meseca učinite sve kako bi voljenoj osobi stavili jasno do znanja da vam je stalo do nje. Oni koji pak nisu u vezi ili braku, trebalo bi više vremena da provode napolju, jer će na taj način imati veće šanse da upoznaju neku novu osobu koje se vrlo lako može pretvoriti i u neku vrstu romanse.
Nažalost, u drugoj polovini juna, šanse za ljubav su male, pa zato iskoristite prvu polovinu da uživate u ljubavnim trenutcima. Izbegavajte svadje i sukobe sa okolinom a i vašim partnerom u drugoj polovini juna.
Na poslu su takodje primetne velike oscilacije. Kada vam zvezde budu naklonjene, sklapaće sjajne poslove, ali kada nisu čuvajte se tih dana.
Iskoristite dobar zdravstveni period i sa puno elana koristite svaku priliku koja vam se ukaže.


Bik: Sve one svadje i nesuglasice koje su postojale sa vašim partnerom ili bližnjim osobama će nestati ili će se reširi do polovine juna. Druga polovina ovog meseca će za sve Bikove biti dosta povoljnija i lepša. Upravo iz tog razloga bi trebalo da ovaj period maximalno dobro iskoristite pa da odete u provod ili neki izlazak.
Slobodni Bikovi u ovom mesecu mogu upoznati neku novu zanimljivu osobu, sa kojom se možda neće ostvariti neka baš duga i ozbiljna veza, ali biće vam svakako lepo dokle god bude trajalo.
U ovom mescu trebate jako puno računa da vodite na šta i kako to trošite svoj novac. Napravite prioritete, šta vam je neophodno, a na ostale stvari nemojte bacati novac.
U drugoj polovini meseca mogući su mali sukobi sa kolegama na poslu, ali do kraja meseca će se i to smiriti.
Poslednji dan u junu su najbolji za vas što se zdravlja tiče


Blizanci: Ljubavni problemi sa kojima se susrećete u poslednje vreme nikako da prodju. Konstantno se svadjate sa partnerom, iako se vas dvoje iskreno volite. Budite toga uvek svesni i pokušajte da prevazidjete svaku bespotrebnu svadju i nesuglasice. Već od druge polovine juna konačno nailazi dobra period za sve Blizance na ljubavnom planu, pa će tako on zauzeti konačno imati miran i lep odnos, a oni slobodni će imati sjajne izglede da pronadju srodnu dušu.
Na poslu ceo jun očekujte dosta obaveza i rada, ali ne dozvolite da vas to demorališe već baš tada zapnite i odradjujte sve što se od vas bude tražilo da bi ste posle u julu više odmarali.
Što se zdravlja tiče primetna je odredjena vrsta napetosti i tenzije koju bi bilo najbolje da rešite tako što ćete šetati na čistom vazduhu, sa partnerom ili nekom drugom bliskom osobom.


Rak: Prva polovina meseca juna je zaista idealna za sve one koji su zaljubljeni. Zvezde su vam naklonjene i potrudite se da to iskoristite. Oni koji su pak slobodni, u prvoj polovini juna imaju zaista velike izglede da upoznaju svoju srodnu dušu o kojoj su toliko dugo sanjali. Ipak, druga polovina ovog meseca nije baš sjajna za Rakove, ali neće ni nešto bitno poremetiti.
Puni ste ideja i jako ste kreativni ali mesec jun nije vreme za experimentisanje pa te stvari ostavite za kasnije kada bude povoljniji trenutak. Jako je bitno da na poslovnom planu u ovom mesecu imate dosta strpljenja jer vam to može biti od velike koristi.
Zdravlje vam je bez nekih bitnijih promena, slično stanje kao i u mesecu maju.


Lav: Lavovi u mesecu junu neće imati nekih značajnijih promena na ljubavnom planu. Za Lavove koji su u vezi savet je da porade na toleranciji jer će to biti od neprocenljivog značaja za zajednički život. Morate da se naučite kontroli i da kontrolišete šta i na koji način pričate, i u kojim trenutcima. Za one koji su slobodni mesec jun nije baš najpovoljniji i teško da ćete u ovom mesecu naći pravog partnera za vas.
Najbolja varijanta je da vreme u junu najviše provodite sa svojom porodicom, ili svojim bližnjima do kojih vam je stalo.
Na poslu, prva polovina meseca je jako kritična i nestabilna, što će se donekle odraziti i na vašu finansijsku situaciju. U drugoj polovini meseca stvari kreću da se razvijaju u boljem pravcu.
Zdravlje je dobro, samo se pazite sunčanice.


Devica: Svadje koje ste sa partnerom započeli još u maju trajaće i u prvoj polovini juna. Zato je ovo pravo vreme da malo odmorite, i da više vremena provodite sa prijateljima i porodicom i na taj način malo ohladite glavu. Drugi deo meseca je već dosta bolji zato se strpite i ne donosite nagle odluke početkom ovog meseca.
Oni koji su solo treba da imaju malo više strpljenja jer tek krajem meseca se očekuju zanimljiva poznanstva i stupanja u zanimljive veze koje mogu biti zaista ozbiljne i lepe.
Što se posla tiče, ovaj period će zaista iti buran i pun promena. Ovo je pravo vreme da svoje ideje koje ste imali sada počnete i da realizujete.
Nervozni ste i to morate što brže sputavati, a to možete postići većim zalaganjem na poslu ili povremenim izlascima sa partnerom ili prijateljima.


Vaga: Za Vage prvi deo meseca biće prava ljubavna koltečina. To što ćete pokazivati malo veću lenjost i neangažovanje može vrlo lako dovesti do svadja sa vašim partnerom koje će trajati sve do sredine juna. Sprečite to i nemojte biti previše posesivni niti trebate to u velikoj meri pokazivati jer to može narušiti odnos sa vašim partnerom.
Drugi deo meseca je sjajan na poslovnom planu pa je tako ovo pravo vreme da krenete sa novim poslovnim poduhvatima u kojima možete imati zaista puno uspeha jer su zvezde takve da će vam skoro sve polaziti za rukom.
Dobro zdravlje će vas pratiti tokom celog meseca i imaćete zaista puno energije koju treba da usmerite na pravi način.


Škorpija: Prvi deo juna za Škorpije doslovno predstavlja pravo malo zatišje pred buru. Samo naizgled se dobro slažete sa vašim partnerom. Već sredinom juna može doći do velikog sukoba gde će neke stvari isplivati na površinu. Zato je možda bolje da se početkom juna malo povučete dok se stvari ne smire i ne naidje povoljniji period jer nagle odluke mogu lako dovesti do raskida.
Oni koji su slobodni, mogu biti potpuno bezbrižni.
Za sve koji imaju neki svoj privatni biznis ovo je zaista fantastičan period jer će vam sve ići od ruke. Oni pak koji imaju šefove iznad sebe takodje će imati sjajan poslovni period u kojem čak mogu dobiti i neke povišice ili unapredjenja.
Budite mudi i ne nervirajte se zbog gluposti, izbrojte do desete i ne narušavajte svoje zdravlje nerviranjem zbog sitnica, jer je ovo generalno dobar mesec za vas.


Strelac: Ovaj mesec je zaista čudan za Strelce. Vaš ljubavni zov nailaziće na prepreke, i neobičan splet okolnosti može osujetiti dobre ljubavne namere koje vi imate, bilo da ste u vezi ili ste slobodni. Iako će vas to možda malkice rastužiti ne dajte klonuti već na sve se samo osmehnite i gurajte dalje.
Ako iamte mogućnosti, dobro bi vam došao je dan mali odmor ili izlet na vikend ili 2-3 dana u toku nedelje. To će biti pravo osveženje za vas. Taj preko potrebni odmor može dobro uticati i na vašu trenutno lošu finansijsku situaciju, a takodje može dobro uticati i na dobrobit celog organizma a prvenstveno zdravlja.


Jarac: U prvoj polovini juna, većina Jaraca će biti jako romantična i posvećena svom partneru. Vaš partner će zaista moći da uživa u pažnji koju mu pružate. Iskoristite ovaj period da zaista uživate u ljubavi.
Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer ovog meseca zračite i lako možete privući osobu o kojoj sve do sada samo sanjali da ćete je upoznati.
Pošto ste u poslednje vreme malo napornije radili, sada je pravi trenutak da ukoliko imate mogućnosti, odete na zasluženi odmor i na taj način napunite svoje baterije.
Zdravlje je stabilno i bez većih promena, ali neće škoditi redovno kontrolisanje opšteg zdravlja.


Vodolija: Većina Vodolija je u ljubavi malo izgubila pravi put i treba da se vrati na stare dore staze. Nemojte previše misliti das te uvek za sve u pravu, jer to vašeg partnera može odbiti od vas i gadno naljutiti. Spustite malo loptu i probajte da što više saradjujete sa voljenom osobom.
One Vodolije koje su same, u drugoj polovini meseca imaju solidne izglede za upoznavanje zanimljive osobe, ali nije sigurno da će to biti ozbiljna i duga veza.
Na poslu vam nedostaje strpljenja da istrpite sve nepravde i sačekate svojih 5 minuta. Budite smireni i čekajte svoju šansu.
Zdravlje je promenljivo, a najviše pažnje obratite na promene vremena i adekvatno se oblačite.


Ribe: Prvi deo juna, za većin Riba će biti period stalnih svadja i ne suglasica sa partnerom. Ipak, od druge polovine meseca naćićete zajednički jezik i konačno ostvariti ravnotežu u vezi. Samokontrola će vam biti jako bitno i trudite se da što više poradite na njoj jer vam može mnogo značiti.
Slobodni će u junu imati malih šansi za upoznavanje srodne duše, ali ne očajavajte jer već jul može doneti dosta toga zanimljivog i neočekivanog.
Posao je takav da se osećate vrlo iscrpljeno i da ste pod stalnim stresom, tako da bi bilo dobro čim ugrabite malo slobodnog vremena da odete na neki spa tretman ili da se malo opustite i posvetite sebi.

Sidebar