Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za veze

Ovan: Primecujete izvesne nagovestaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto i zbog razlicitih nesporazuma koji postoje u Vasem ljubavnom zivotu. Ipak, svaki problem ima dobro resenje i predstavlja poucno iskustvo. Nema potrebe da se zadrzavate na nekim neostvarenim ili pogresnim situacijama iz svoje ljubavne proslosti. Vazno je da shvatite dobru pouku iz zajednickog… read more »

Kad su povoljni periodi za ljubav za svaki znak horoskopa

Ovo jednako vrijedi i za znak i za podznak, znači, ako ste na primjer po znaku Ovan, a po podznaku Blizanac, čitat ćete prognozu za oba znaka (za Ovna i za Blizanca), te povezujte sve, a dakako da je povoljno vrijeme svo navedeno (u tom slučaju sva četiri perioda).Oni pak koji imaju isti znak i… read more »

Ljubavni horoskop za parove

Ma koliko bila okorjela nečija ćud, rastopiće se na vatri ljubavi. Ako se pak ne promijeni, to znači da vatra nije bila dovoljna jaka. RIBE: Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, djelujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete kontrolirati svoje strasti ili zanos… read more »

Kako osvojiti muškarca iz svojih snova?

Kaže se da su muškarci zavodnici, možda je to i točna tvrdnja. Pa počnimo od teze da tvrdnja jeste točna, onda su žene te kojima će dobro doći savjet kako zavesti muškarca svojih snova. Sve što trebate znati jeste datum rođenja vašeg odabranika i astrologija će vam pomoći da to uspijete. Pogledajte kako. Da bi… read more »

Ljubavni horoskop

U ljubavi i ratu sve je dopušteno! RIBE: Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju neke dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Međutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne glavom. Stalo Vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji… read more »

Sidebar