Kineski horoskop

Kineski horoskop

Kineski horoskop spada među najstarije priznate svjetske horoskope. Za razliku od općeg horoskopa, postoji dvanaest znakova od kojih svaki vlada jednu godinu, nisu podijeljeni po mjesecima. Smatra se kako je godina vašeg rođenja ne označava samo vašu starost, već i fazu koja obuvaća period od 60 godina života. Ne zna se točno kako su izabrane… read more »

Kineski horoskop za 2015 – godina Koze

Godina Koze Godina Koze donosi mir i sklad.To je temeljno raspoloženje koje će vladati tijekom cijele godine. Svi sukobi bit će u  konačnici rješeni diplomatskim putem, svi koji će pokušavati silom nametati stvari neće imati izglede za uspjeh kao oni koji će to činiti argumentacijom i razgovorom. Ovo je godina kad će mnogi pogledati dublje… read more »

KINESKI HOROSKOP – GODINA TIGRA

TIGAR

Kako je ovo godina Tigra, to je vrlo vjerojatno da ćete u većini područja svog života dobiti priliku da dođete na svoje. Način na koji će se to događati bit će upravo obojan vašim stilom – uz niz izazova, peripetija, uzbuđenja i zan…

KINESKA GODINA BIVOLA

Ako još ne znate koji ste znak kod Kineza, potražite ga u našoj rubrici „Kineski horoskop.“ A sad pogledajmo što koga čeka.

BIVOL
U svojoj godini Bivoli će prvo staviti točku na „i“ i dovršiti sve nezavršene poslove, te razjasniti sve…

Godina Zmije-kineski horoskop

2013. bit će godina crne zmije i počet će 10.veljače. Naredna godina bit će puna napredovanja, gdje se veća pažnja mora obratiti na detalje. Fokus i disciplina će biti potrebni da bi se postiglo što više rezultata. U mitologiji, zmija često predstavlja iscijeljenje fizičkog tijela, dok se prebacuje na više duhovne perspektive. Zmija predstavlja mudro stvorenje,… read more »

Sidebar