Karakteristike Znakova

Rak karakteristike

Vladajuća planeta: Mesec Element: Voda Moto: Ja osećam! Pol: ženski Boja: smeđa, srebrna & vodene boje Moguće vrline: Emocionalni i plemeniti Dobri slusaoci i zaštitnici Oštroumni i oprezni Intuitivni i saosećajni Moguće mane: Promenljivi i zlovoljni Lako povredljivi i osetljivi Privrženi i osvetljivi Drski i ljubomorni RAK vlada četvrtom kućom u prirodnom horoskopu, a ona… read more »

Lav karakteristike

Vladajuća planeta: Sunce Element: Vatra Moto: Ja hoću ! Pol: muški Boja: zlatna, narandžasta Moguće vrline: Velikodušni i ljubazni Stvaraoci i entuzijaste Hrabri i kreativni Privrženi i miroljubivi Moguće mane: Prepotentni i povlaštavajući Oholi i narcisoidni Netrpeljivi i “uvek u pravu” Ponosni i egocentrični LAV vlada petom kućom u prirodnom horoskopu, a ona se odnosi… read more »

Devica karakteristike

Vladajuća planeta: Merkur Element: Zemlja Moto: Ja analiziram ! Pol: ženski Boja: smeđa, braon, svetlo zelena Moguće vrline: Skromne i stidljive Pedantne i poverljive Praktične i vredne Inteligentne i analitične Moguće mane: Komplikovane i zabrinute Prekritične i stroge Perfekcioniste i konzervativne Dvolične i nemoralne DEVICA vlada šestom kućom u prirodnom horoskopu, koja je pokazatelj odnosa… read more »

Strijelac

2009-07-26 12:10

23.11.-21.12.
Pozitivan,Muški
Planet:Jupiter
Element:Vatra
Kvaliteta:Promjenjiv
Ključna riječ:Ja tražim
Karakteristike:Strijelac je v…

Djevica Karakteristike

2009-07-26 12:08

23.o8.-22.o9.
Negativan,ženski
Planet:Merkur
Element:Zemlja
Kvaliteta:Promjenjiv
Ključna riječ:Ja proučavam
Karakteristike:Djevica je…

Sidebar