Dnevni horoskop

Napisao admin | Dnevni horoskop

Srijeda 23 04 2014

Ovan 1 Dnevni horoskopOvan: Uživate u toplom zagrljaju voljene osobe. Sve će biti bolje nego što ste pretpostavili. Prijatelji vas svojski podržavaju. Da li prihvatate njihove savete? Pošto vam se sprema ekspanzija na profesionalnom planu, potrudite se da se dobro odmorite, i napunite energijom za pojačane napore narednih dana.


Bik 1 Dnevni horoskopBik: Zahvaljujući sugestivnom delovanju na okolinu, postići ćete uspeh. Ne odustajte od onoga što ste naumili, jer je ostvarenje davnašnjih planova više nego moguće. Problem dana je precenjivanje ionako skromnih zaliha sopstvene snage. Preterana revnost i pohlepa dovode do pada imuniteta.


Blizanci 1 Dnevni horoskopBlizanci: Osećate potrebu za samoćom. Ukoliko se za to ukaže prilika, biće lepo. U protivnom, osećate se sputano. Zbog čega samo razmišljate o novoj vezi, a ništa konkretno povodom toga ne preduzmete? Barem dajte do znanja voljenoj osobi šta osećate. Poklonite joj tajanstven pogled i nežan osmeh.


Rak 1 Dnevni horoskopRak: Pred vama su aktivnosti koje bi trebalo da daju konkretne rezultate. Ono čemu se najviše nadate zaista se ostvaruje. Stoga budite, kao i obično, optimista. Period pred vama odličan je za uvećavanje imovine i poslovni napredak. Puni ste energije, pa će biti nevolje ako je ne izbacite iz sebe.


Lav 1 Dnevni horoskopLav: Nekoga morate u nešto da ubeđujete. Pošto ste za to pravi majstor, biće sve kako ste planirali. Nadajte se uspehu u onom za šta ste zainteresovani, ali morate biti strpljivi. Razgovor zahteva čekanje, dok realizacija planova sledi u mnogo kraćem roku nakon održanog razgovora.


Devica 1 Dnevni horoskopDevica: Sklonost ka manjim zdravstvenim problemima samo je posledica pada imuniteta. Poželjno je učiniti nešto u cilju prevencije. Pošto se neki planovi ne odvijaju željenim tempom, počinjete da gubite strpljenje. Od partnera očekujete nemoguće. Morate smanjiti kriterijume ako želite da vam veza opstane.


Vaga 1 Dnevni horoskopVaga: Bićete u prilici da se pričom borite za nešto do čega vam je stalo. Pošto je uspeh zagarantovan, istrajte u nastojanjima vezanim za taj razgovor. Obećanja neće biti prazna. Doduše, moraće da prođe i izvesno vreme, jer više okolnosti ne dozvoljavaju realizaciju nekih projekata. Naoružajte se strpljenjem.


Skorpija 1 Dnevni horoskopŠkorpija: Spremni ste na ludosti. Dobro se osećate. U fazi ste očekivanja priznanja i uspeha, kako u materijalnoj tako u duhovnoj sferi. Najviše vam prija druženje sa prijateljima jer nude zabave i uživanja na pretek. Problem nastaje ako izgubite kriterijum u odnosu na ljude, ali i na ishranu.


Strelac 1 Dnevni horoskopStrelac: Ne odbijajte poziv prijatelja za izlazak, jer vas očekuju prijatni događaji i iznenađenja. Morate biti fleksibilniji u komunikaciji. Ne svodite sve isključivo na materijalne stvari. Zbog čega se opterećujete stvarima koje su samo plod vaše mašte? Pokušajte da se ne obazirete na licemerne ljude.


Jarac 1 Dnevni horoskopJarac: Ubedljiv ste govornik. Uspešno ostvarujete sve što je vezano za vašu usku specijalnost. Misaoni proces je produbljen, lako pamtite, pa iskoristite povoljne planetarne uticaje isključivo za rad i učenje. Pošto se do zvezda stiže trnovitim putem, spremite se na čekanje i muke, ali uspeh neće izostati.


Vodolija 1 Dnevni horoskopVodolija: Ljubavni jadi uznemiruju većinu pripadnika vašeg znaka. Možda ste preterano ljubomorni i posesivni, pa time odbijate partnera? Pošto ste zabrinuti zbog ograničenja ljubavne prirode, nedostaje vam inicijativa i energija da rešite problem. Potrudite se da otvorenim razgovorom rešite problem sa voljenom osobom.


Ribe 1 Dnevni horoskopRibe: Zbog nečega ste neraspoloženi, pa pokušavate da se oslobodite emotivne napetosti i ograničenja. Kod većine pripadnika znaka problem nastaje u porodici i vezan je za nedostatak dobre komunikacije. Ukoliko se budete naoružali optimizmom i sebi sugerisali povoljan ishod događaja, poštedećete se muka.

Posjetitelji su tražili:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.