Dnevni horoskop 30.12

Napisao admin | Dnevni horoskop

Ponedjeljak 2 03 2015

Ovan 1 Dnevni horoskop 30.12Ovan: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vase strane ne donosi pozitivne rezultate i neciju naklonost. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite razlicite reakcije i komentare. Vazno je da ucinite ono sto osecate, jer izbor pogresne uloge na kraju ostavlja los utisak pred bliskom osobom.

Bik 1 Dnevni horoskop 30.12Bik: Svesni ste svojih uticaja ili mogucnosti, kao i ogranicenja koja pred Vas postavljaju odredjeni saradnici. Ako ne mozete da ostvarite sve svoje namere, vazno je da razmisljate selektivno i da napravite listu prioriteta. Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodusnost ili da koristite nove izgovore u drustvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

Blizanci 1 Dnevni horoskop 30.12Blizanci: Suvise ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na srecu dobijate podrsku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave tezi deo posla ili da zastite zajednicke interese. Usporite svoj ubrzani ritam. Delujete raspolozeno za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na Vas poziv i iskreno zeli da Vam ugodi.

Rak 1 Dnevni horoskop 30.12Rak: Pogadja Vas necija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, vazno je da se stvari zavrsavaju na dobar nacin i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji ocekuju suprotan efekat. Ponekad treba iskljuciti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspirise i raduje. Nemojte sputavati svoja osecanja i emotivne zelje.

Lav 1 Dnevni horoskop 30.12Lav: Neko pokusava da Vas navede na svoje poslovne interese, ali Vi ste dovoljno mudri i vesto izbegavate razlicite uticaje ili nametanje tudje volje. Na kraju pokazace se da Vasa poslovna taktika donosi bolji uspeh, nego kriterijumi koje koriste Vasi saradnici. Ponovo precutkujete »vazne detalje« o nekim dogadjajima pred svojim partnerom. Ne mozete ocekivati vise od onoga sto Vam pripada.

Devica 1 Dnevni horoskop 30.12Devica: Uvek postoji neki zaobilazan nacin ili dobra mogucnost, da vesto i efikasno ostvarite ono sto drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na necija provokativna pitanja. Nema razloga da iskusavate necije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvisnih pitanja.

Vaga 1 Dnevni horoskop 30.12Vaga: Imate »ubedljivu pricu«, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da ocekujete znacajnu podrsku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, moze da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili odredjeni gubitak. Budite dovoljno promisljeni u svojim izjavama, uzdrzite se od nekog vida »poziranja« ili teatralnog ponasanja pred voljenom osobom.

Skorpija 1 Dnevni horoskop 30.12Škorpija: Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno ocekuje Vasu servilnost ili odredjenu protivuslugu. Nema potrebe da u Vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati necije intelektualne ili prakticne sposobnosti. Vazno je da sacuvate zajednicko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuvelicavate svoje sumnje.

Strelac 1 Dnevni horoskop 30.12Strelac: Neko ima pozitivan uticaj na Vase stvaralacko raspolozenje i aktivnost. Postoji osoba koja Vas podstice na kreativne promene u izrazavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom, pokazite da u Vama postoji dobra volja. Ucinite sve sto je potrebno da privucete neciju paznju ili da uvelicate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom drustvu.

Jarac 1 Dnevni horoskop 30.12Jarac: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje ponasanje ili poslovne zahteve, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponasanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima. Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner dozivljava na drugaciji nacin. Razlicito vidite svet oko sebe.

Vodolija 1 Dnevni horoskop 30.12Vodolija: Delujete duhovito i sarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na razlicitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Uz briljantnu inteligenciju, pokazite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vasu emotivnu stranu licnosti. Planirajte neka nova desavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja.

Ribe 1 Dnevni horoskop 30.12Ribe: Neko Vam daje do znanja da promenite svoje ponasanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Ucinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da Vas neko kaznjava zbog razlicitih propusta. Partneru nedostaje samopouzdanje, a Vama dobra volja. Ne zelite da se upustate u novu raspravu i da ponavljate poznatu pricu.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.