Dnevni horoskop 21 lipanj/juni

MUDROST DANA: Najvažnije je – izbjegavajte laž, svaku laž, naročito laganje samom sebi. Pazite na svoju laž i konrolišite je svaki čas, svaki trenutak. Izbjegavajte gadljivost i prema drugima i prema sebi: to što vam se čini gadnim u sebi čisti se već samim tim što ste to primijetili. Takođe izbjegavajte strah, iako je strah posljedica svake laži. Ne plašite se nikada svoje malodušnosti u postizanju ljubavi, ne plašite se mnogo čak ni rđavih svojih postupaka.

NA DANAŠNJI DAN ROĐENI SU: Prince William, Juliette Lewis, Jean-Paul Sartre

21. lipnja, prema katoličkom kalendaru imendan slave: Alojzije Gonzaga; Vjekoslav , u ime Horoskopedije čestitamo.

pisces Ribe:Ne budite nametljivi više nego što je potrebno pred osobom koja možda testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i djeluje odviše radoznalo. U privatnom životu stvari koje ne odobrava Vaša obitelj predstavljaju dovoljan razlog da ih čuvate u strogoj tajnosti. Potrebna Vam je određena doza tajanstvenosti i mudro rasuđivanje, posebno u nekim izazovnim situacijama.
OCJENA DANA: ststst

aquariusVodenjak: Poslovno-financijski uspjeh ovisi od dogovora s jednom mlađom osobom, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije povjerenje ili naklonost. Konstruktivan dogovor predstavlja prvi korak koji vodi uspjehu. Pokažite svom partneru da posjedujete mnogo više od lijepih manira kojima zasjenjujete okolinu. Netko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke.
OCJENA DANA: ststststst

capricornJarac: Izbirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dopustiti da netko mijenja Vašu taktiku ili kriterije koje koristite pri izboru nove poslovne teme. Važno je da se razlikujete od drugih, ali u pozitivnom smislu. Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Sve je moguće kada se određene okolnosti uklope u cjelinu.
OCJENA DANA: ststststst

sagittariusStrijelac:Susret s jednom osobom djeluje negativno na Vaše raspoloženje ili koncentraciju, stoga nemojte dopustiti da se to odražava na poslovne razultate. Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoj ugled u društvu poslovnih partnera, budite suzdržani i diskretni. Izbjegavajte neke sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju Vam nameće bliska osoba. Suzdržite se od impulzivnih reakcija.
OCJENA DANA:stststst

scorpioŠkorpion: Nečija ideja ili poslovna ponuda za Vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za susret s različitim osobama, ali i na brzu akciju koja će Vam donijeti poslovno-financijski dobitak. U emotivnom susretu možda Vaše oči ne vide dobro sve ono što Vaš partner predosjeća. Važno je da postoji emotivna suglasnost i razumijevanje s obje strane, kao aspekt zajedničke radosti.
OCJENA DANA:stststst

libraVaga: Nema razloga da se ponašate kao veliki optimist u procjeni poslovnih mogućnosti. Netko Vam jasno daje do znanja da postoje utvrđena pravila koja utječu na suradnju ili zajednički dogovor. U susretu s voljenom osobom možete se prepirati zbog različitog mišljenja, svatko želi dokazati da je u pravuo. Ali, rješenje koje Vam je potrebno se nalazi u približavanju i praštanju.
OCJENA DANA:ststststst

virgoDjevica: Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savjet. Izbjegavajte situacije koje nadilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da previše forsirate svoje mišljenje i procjenu. Čini Vam se da partner djeluje intrigantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama potiče neku novu sumnju ili dodatno Vas zabrinjava.
OCJENA DANA:stststst

leoLav: U Vašem interesu je da se neki poslovni događaji sačuvaju u strogoj tajnosti, stoga izbjegavajte susret sa suradnicima koji postavljaju neke stroge uvjete. Prepustite drugima da javno raspravljaju o poslovno-financijskim problemima. Voljena osoba djeluje raspoloženo u raznim situacijama i jasno podržava Vaše interese, što predstavlja i dobar predznak. Uživat ćete u bliskom susretu.
OCJENA DANA:stststst

cancer Rak: Moguće je da nečije riječi ulijevaju lažnu nadu, zato djelujete nepovjerljivo u susretu sa suradnicima. Nema razloga za razmetljivost u predstavljanju svojih ideja i nemojte ocjenjivati tuđe sposobnosti, ako za to ne postoji dobar povod. Povremeno imate loš predosjećaj ili potrebu da provjeravate svog partnera. Zbog raznih dilema koje imate djelujete napeto i sumnjičavo u nečijem društvu.
OCJENA DANA: stststst

geminiBlizanci: Ukoliko Vas je netko povrijedio svojom izjavom, nemojte ulaziti u verbalni dvoboj s osobom koja ima veliki utjecaj na Vašu okolinu. Važni su argumenti koje navodite u svoju korist, kao i nečija praktična podrška. Prihvatite iskreni razgovor i emotivno povjeravanje bliskoj osobi.Dopustite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspirira na drugačije viđenje stvarnosti.
OCJENA DANA: ststststst

taurusBik: Ukoliko Vam je stalo planirane obaveze završiti u predviđenom roku, zatražite nečiju intervenciju ili praktičnu pomoć kao olakšicu. Postoje suradnici koji zajedničke probleme riješavaju na dobar i efikasan način. Povremeno djelujete uznemireno i previše strahujete od susreta s jednom osobom. Previše ste zanijeti svojim idejama, tako da ne uzimate u obzir i druge realne mogućnosti.
OCJENA DANA: ststststst

ariesOvan: Vaš uspjeh ili dobitak u poslovno-financijskom smislu u određenoj mjeri zavisi od susreta s jednom utjecajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da riješava zajedničke interese. U ljubavnom životu stvari mogu biti lijepše nego što trenutno jesu, pod uvjetom da djelujete dovoljno uzbudljivo ili inspirativno na svog partnera. Provjerite svoj ljubavni utjecaj u pravom društvu.
OCJENA DANA:ststststst

Sidebar