Dnevni horoskop 20 lipanj/juni

MUDROST DANA: Neizbježno je da će vas ponekad odbiti u životu. Možda će vas odbiti kada konkurišete za posao, kada se udvarate svojoj ljubavi, kada se upisujete na fakultet… Odbijanje nije ugodno iskustvo, ali je ipak – iskustvo. Najvažnije je naučiti kako da se izborimo sa odbijanjem bez pretjeranog korišćenja energije.

NA DANAŠNJI DAN ROĐENI SU: Nicole Kidman, Frank Lampard, Lionel Richie

20. lipnja, prema katoličkom kalendaru imendan slave: Naum ; Silverije , u ime Horoskopedije čestitamo.

pisces Ribe: Netko sumnja u Vaš uspeh, ali pokazat će se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale suradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati. Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interes, nemojte oklijevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
OCJENA DANA:stststst

aquariusVodenjak: Ako želite da razriješite nesporazum s jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale suradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informiranost ili neupućenost u poslovne prilike. Imate dojam da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj mjeri koliko biste željeli. Učinite nešto u tom pravcu.
OCJENA DANA: ststststst

capricornJarac: Netko ne razumije sve Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspjeha u poslovno-financijskoj suradnji. Morate imati dovoljno razumjevanja za svoju okolinu, stoga izbjegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Postavljate velike zahtjeve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
OCJENA DANA: ststst

sagittariusStrijelac: Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje Vam koncentracija da se angažirate na različitim stranama. Ukoliko previše vjerujete u nečije riječi, očekuje Vas novi gubitak ili razočarenje. Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savjet, nego da emotivno riskirate bez pravog povoda.
OCJENA DANA: ststst

scorpioŠkorpion: Od Vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspjeh. Okolina vjeruje u Vaše znanje i sposobnosti, što predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesa. Osjećate novi emotivni zanos, važno je da Vas neko promatra toplim pogledom. Privlače Vas različiti izazovi.
OCJENA DANA:ststststst

libraVaga: Očekujete pozitivne odgovore i uspješne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspješni rezultati zavise od dobre procjene i osobnog angažiranja u različitim pravcima. Važno je da pažljivo birate riječi koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbjegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na lošem glasu.
OCJENA DANA:ststststst

virgoDjevica: Nečije namjere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja Vam upućuje lijepe riječi ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatit ćete na koji način trebate riješiti svoje poslovno-financijske dileme. Partner se žali na Vašu učestalu rastresenost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvo. Ispravite na vrijeme svoje propuste.
OCJENA DANA:stst

leoLav: Imate dobre ideje, ali netko odbija Vaš savjet i pokušava umanjiti Vašu ulogu u poslovno-financijskoj suradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nježnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
OCJENA DANA:ststststst

cancer Rak: Imate dojam da netko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće rigidne uvjete i stroga pravila u poslovnoj suradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko svrstava u red »gubitnika«, već suprotstavite se osobi koja podriva Vaš poslovni ugled. Prije nego što donesete novu odluku preispitajte svoje osjećaje, potrebna Vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvijek da diktirate ljubavni tempo.
OCJENA DANA:stststst

geminiBlizanci: Susret i rasprava s jednom osobom na Vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim događajima u kojima aktivno učestvuju Vaši suradnici. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada depresivno raspoloženje. Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
OCJENA DANA: ststststst

taurusBik: Netko ima dobre namjere, tako da dogovor sa suradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-financijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama. Osoba koja privlači Vaše interes ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar dojam.
OCJENA DANA:stststst

ariesOvan: Trenutni položaj Mjeseca Vas potiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbjegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete riješiti na pozitivan način, pod uvjetom da zatražite nečiji savjet. Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše male slabosti. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
OCJENA DANA:ststst

Sidebar