Dnevni horoskop 10 srpanj/jul

Napisao admin | Dnevni horoskop

Utorak 3 03 2015

Ovan 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julOvan: Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se pravilno prilagodite na novu situaciju. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Dešava se da preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i tako smiruje zajedničku tenziju. Oslonite se na nečiju iskrenu podršku.


Bik 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julBik: alazite pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je nečiji savet. Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite izvesnu odgovornost za svoje postupke. Situacija ce se rešiti, nema razloga za preteranu zabrinutost. Moguće je da postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume u proceni nečijeg ponašanja. Dešava se i da nepravedno kritikujete voljenu osobu, popustite malo.


Blizanci 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julBlizanci: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, počinje da utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posmatrajte stvari više iz pozitivnog ugla tumačenja.


Rak 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julRak: Ukoliko Vam je stalo da pravilno rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate nove ili neke lažne izgovore, koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom. Prihvatite suočavanje sa istinom i biće Vam lakše.


Lav 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julLav: Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u Vašem okruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste. Ipak, nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni komentari. Nemojte davati obećanja koja možda ne možete da ispunite. Vas osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji i čvrsta namera da ih ostvarite.


Devica 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julDevica: Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite zaobilazno ili korisno poslovno rešenje. Pažljivo analizirajte svoje saradnike i prihvatite nečiji savet. Preterana doza hrabrosti ili samovolja, može da iskomplikuje saradnički odnos. U ljubavnom životu, na širi izgled sve deluje prepoznatljivo ili kao neka skoro savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.


Vaga 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julVaga: U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u toku nekih važnih događaja. Dobro procenite lične mogućnosti i upotrebite prednost koju imate u odnosu na poslovne konkurente. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. Partner kao da sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez lažnih iluzija, koje kasnije mogu da Vas razočaraju.


Skorpija 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julŠkorpija: Postoji osoba koja se ponaša pomalo neprofesionalno i postupa mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja Vas primarni cilj. Ne možete da uticete na nečiju odluku i ponašanje. Partner ne obraća posebnu pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke svoje »tajne planove«. Zatražite objašnjenja kako ne biste pogrešno zaključivali.


Strelac 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julStrelac: Pokušavate da zasenite svoju okolinu i možda u pomalo samouverenom stilu prihvatate različite obaveze. Zarad postovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje koje Vam predlažu bliski saradnici. Potrebno je bolje da kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno povredite nečija osećanja. Dešava se da povremeno previše dramatizujete određene situacije iz zajedničkog života.


Jarac 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julJarac: Iako ste osvojili nečiju naklonost i simpatije, uviđate da to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne namere. Ne možete da vodite glavnu reč ili da postavljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima, posebno ako je reč o osobi koja Vas ne poznaje dovoljno dobro. Budite velikodušni prema voljenoj osobi.


Vodolija 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julVodolija: Pravilan izbor poslovne teme i saradnika utiče na završne rezultate. Dobro razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Ustupci koje činite, ponovo potvrđuju Vašu ozbiljnost i smisao za poslovnim ugovaranjem. Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi novu radost ili zajedničko zadovoljstvo, najviše kroz osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Neko brine o Vama.


Ribe 1 Dnevni horoskop 10 srpanj/julRibe: Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u novim situacijama. Potrebna Vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko Vas navodi na dobar izbor, što pozitivno utiče na zajedničku radost kroz emotivno raspoloženje. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmeh predstavlja najlepši »ukras« na Vašem licu.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.