Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 30 lipanj/juni

Ovan: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, nemojte zaboraviti na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju. Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lepih trenutka… read more »

Dnevni horoskop 28 lipanj/juni

Ovan: Neko Vaše ponašanje često tumači kao izvesnu neodgovornost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici uživajte u različitim… read more »

Dnevni horoskop 27 lipanj/juni

Ovan: Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline, stoga kategorično odbijate komentare ili savet koji Vam upućuju saradnici. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno verujete u nečiju hvalisavost. Potisnite svoju sujetu, bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo… read more »

Dnevni horoskop 26 lipanj/juni

Ovan: Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje…. read more »

Dnevni horoskop 24 lipanj/juni

MUDROST DANA: Jeste li se ikad zapitali kako bi izgledao razgovor sa samim sobom kada budete imali 99 godina? Čemu biste vi sa 99 godina, puni zdravlja i mudrosti, posavjetovali vas u sadašnjosti? Na šta biste trebali da se koncentrišete u narednim danima, godinama da proživite ispunjen život vrijedan pamćenja? Šta biste trebali sad početi… read more »

Sidebar